padlószőnyeg tisztítása Szegeden

Padlószőnyeg tisztítás

 A szőnyegek nem csak csupán a járófelületet díszítik, hanem puhaságukból adódóan a járás komfortérzetéhez is hozzájárulnak. Az elkoszolódásukat csak késleltetni tudjuk ezért,egy idő múlva a szőnyeg tisztítása elkerülhetetlen.

Különösen nagy igénybevételnek vannak kitéve az iroda és ügyfélfgadó helyiségben lévő szőnyegek. A koszos foltos padlószőnyeg rossz benyomást kelt mások szemében, és tükrözi a vállalkozás színvonalát.

 

Milyen gyakran tisztitsuk a szőnyeget?

A szőnyegek egy ideig elnyelik, és sajnos tökéletesen elraktározzák magukban a port. Igénybevételtől függően, a heti minimum 1-2 alkalommal elvégzett alapos porszívózás elengedhetetlen, ha mindent meg akarsz tenni a tisztaságért! Természetesen, ha utcai cipővel is ráléptek a szőnyegekre, akkor ez a  szám lehet akár minimum napi 1- alkalom is, ami a porszívózást illeti.

Bármennyire is szorgosan takarítasz azonban, egy idő után eljön az a pillanat, amikor a szőnyeged anyaga telítődik a beletaposott porral. Ilyenkor már hiába is porszívózod, nem fog segíteni – magad is látni fogod, hogy a gyakran használt részeken kimondottan csúnya már a felülete.

Ez az állapot a poratkákon kívül senkinek nem válik előnyére, így ha óvni szeretnéd a saját és mások egészségét, érdemes szakemberrel kitisztíttatni!

Javaslom, hogy legalább félévente-évente keress meg minket, és rendeld meg szőnyegtisztítás szolgáltatásunkat!

Ha valamilyen baleset történt, például bor, kakakó, tej, tea borult a szőnyegre, vagy az újdonsült házikedvenced szennyezte be az ürülékével, esetleg más folyadék hagyott foltot rajta, érdemes soron kívül is szőnyegtisztítást kérned. Akkor is, ha csak pár hete voltunk nálad utoljára!Így nagyobb eséllyel tudjuk eltüntetni látható nyom nélkül a baleset okozta foltokat.

Padlószőnyeg tisztítás hengerkefés automata géppel

 

Irodákban, üzletekben, közintézményekben a nagyobb felületű, padlószőnyegek tisztítását is vállaljuk.  20 nm felett, súroló automata géppel végezzük el a padlószőnyeg tisztítást. A korábbi technológiákkal szemben ez a gép kíméletesebb a szőnyeggel, nem koptatja a felületét, a letaposott szálakat szépen felborzolja, ezzel szinte újjá varázsolja a teljes felületet.

Padlószőnyeg tisztító gép Szeged

Ismerd meg szőnyegtisztító módszerünket!

 

A tartányból a tisztítószeres víz közvetlenül a forgó keféhez kerül. A kefe kialakítása lehetővé teszi, hogy előre és hátramenetben is lehessen használni a gépet. A kefe mélyen beledolgozza a szőnyeg szálaiba a tisztítószert, ezért hatékonyabb, mint egy hagyományos szőnyegtisztítógép. A kefe melletti szívógerendák visszaszívják a vizet így egy nyirkos tiszta szőnyegfelületet kapunk, amely 4 óra alatt tökéletesen megszárad. Akár a télen is.  A szőnyegtisztító gép teljesen dönthető ezért a bútor alatti részek tisztítása nem jelent neki akadályt. Munkaszélessége 30 cm. ezért a keskenyebb részeket egy másik tartozékával tudjuk tisztítani.

 

Kevés vizet használ ezért nem áztatja el a szőnyeget.

A hengerkefének köszönhetően a mosószeres víz szőnyeg letaposott szálai közé is eljut.

A szívóajkak tökéletesen felszívják a vizet a kitisztított szőnyeg gyorsan megszárad.

Hátránya hogy kis méretű szegett szőnyegen felépítése miatt nem használható.

 

 

Egyéb szabvány méretű szegett szőnyegek tisztítása

Kisebb méretű szőnyegek tisztítását a hagyományos Kacher Puzzi kárpittisztítógéppel végezzük. Kérleg vedd figyelembe hogy a szőnyeget nem hozzuk visszük, Minden esetben háznál történik a szemed láttára.

 

Kárpittisztítás és szőnyeg tisztítás árak és csomagok

Általános tudnivalók : 

Minimum vállalási ár: 15000/cím. Körtöltésen belül ingyenes a kiszállás, külterületekre 2000Ft/cím Pl: Baktó ,Új-Szeged, Hattyas telep stb. 

A parkolási díj: ha van az adott zónában fizetésköteles.

Erős szennyezettség esetén a a prémium csomagot javaslom!

Alap csomag

Mosás gyorsan száradó tisztítószerrel + öblítés

Ülőgarnitúra 3000Ft./személy
Kihúzható rész 3000Ft.
Fotel 3800Ft./db
1sz.ágy,matrac 2 oldal 8500Ft.
2sz.ágy, matrac 2 oldal 14500Ft.
Puff, szék 1800Ft
Szőnyegtisztítás 1700Ft/n.m.
Autókárpit  22000Ft

 

Prémium kárpittisztisztítás

Előmosás enzimbontó tisztítószerrel+ mosás+ fertőtlenítés+ választható parfüm illat.

Allergén mentes környezetbarát kárpittisztítás

Illatanyag mentes, 100% ban növényi hatóanyagú Kárpittisztítószerrel

Ülőgarnitúra 3700Ft./személy
Kihúzható rész 3700Ft.
Fotel 3800Ft.
1sz. ágy, matrac 9500Ft.
2sz.ágy,matrac 18500Ft.
Puff, szék 2000Ft.
Szőnyegtisztítás 190000Ft./n.m.
Autókárpit 22000Ft.

 

Mi a megrendelés módja ? Mennyi idővel előtte kell előtte leadnom megrendelésemet?

Rendelésedet leadhatod Az "időpontot kérek" menüben vagy telefonon.

Rendelésedet munkavégzés előtt legalább 2 nappal előtte célszerű leadni. Mindig a legközelebbi időpontot tudom erre a célra felajánlani ez a nyári csúcs időszakban akár 1 hét is lehet.

Mi a különbség alap és prémium kárpittisztítás között?

Az alap kárpittisztítás csak egy mosásból és öblítésből áll, míg a prémium csomag 4 munkaművelet. előkezelés+mosás+öblítés+fertőtlenítés.

Hogyan tudok fizetni?

Magánszemélyek esetében kézpénz fizetési lehetőség és azonalli utalás áll rendelkezésre. Cégek esetében átutalással is lehet fizetni teljesítés igazolás nyomtatvány kitöltése esetében.

Számlát online vagy postán tudom küldeni.

Honnan tudom meg hogy feláras lessz- e a kárpittisztítás?

Ha erőssen szennyezett célszerű fényképet küldeni a kárpitozott bútorról , A rendelés visszaigazolásakor jelezni fogom amennyibenfeláras kategóriába esik. Ennek mértéke az alap ár 30%-a