Autókárpit tisztítás

A  autó kárpitozott felületeinek tisztítása speciális felszerelést igényel, hiszen a nehezen hozzáférhető helyeket is meg kell tisztítanunk! Megfelelő eszköz híján nem javasoljuk, hogy egyedül nekiállj ennek a feladatnak!

Azoknak a cégeknek, ahol a munkavállalók munkavégzésének helye a gépjármű, flottakedvezményt biztosítunk a buszok, kamionok, autók és egyéb gépjárművek kárpittisztítására. A részletekről érdeklődj üzenetben, vagy telefonon.

 

 Így végezzük el a járműved kárpitozott felületeinek tisztítását?

Az autók és más járművek kárpittisztítását ugyanazzal az extrakciós eljárással végezzük, mint a lakás bútorainak, kisebb szőnyegeinek esetében. A különbség abban a kis kiegészítőben rejlik, ami egyben a sikeres és gyönyörű eredményt hozó munka záloga is.

A kárpittisztító gépünkhöz egy olyan speciális fejet csatlakoztatunk, amely a legkisebb résekbe is bejut, a legeldugottabb szennyeződéshez is hozzáfér és kíméletlenül el is távolítja.

Hol vehetem igénybe az autó kárpittisztítás szolgáltatást?

Az autók és más járművek kárpittisztítását az általad megjelölt, és biztosított helyszínen végezzük el. A legideálisabb hely, a saját garázsod, udvarod, vagy egy zárt parkoló, ahol a járművel parkolsz.

Az autó kárpittisztításhoz szükséges vizet és áramot kell csak biztosítanod, az egyéb felszereléseket, gépeket, tisztítószereket mi visszük magunkkal.

Mennyi idő múlva vehetem újra használatba az autómat?

Mivel professzionális és nagy teljesítményű gépekkel dolgozunk, a tisztítás befejezése után kb. 3-4 órával már teljesen szárazzá válik minden tisztított felület és nyugodtan használhatod a kocsit.

De tudjuk, hogy vannak váratlan helyzetek, ezért autósülés takaró fóliát is kapsz tőlünk, hogy ne legyen akadálya annak, ha sürgősen használnod kell az autódat.

Mikor tisztíttassam ki az autókárpitokat?

Évente egyszer ajánlott tisztíttatni az autókárpitokat. Javasoljuk az évi rendszeres tisztíttatás megejtését tavasz végi, vagy nyári időszakra időzíteni, hiszen ekkor gond nélkül megszáradnak a textil felületek néhány óra alatt.

Természetesen a téli időszakban is számíthatsz ránk, de kérjük, hogy hideg, csapadékos évszakban  csak akkor rendelj autókárpit tisztítást, ha rendelkezel fedett és fűtött helyiséggel, ahol tökéletesen megszáradhatnak a tisztított felületek!

 

autó-kárpittisztítás

5 személyes autó kárpittisztítása

Az alapszolgáltatás tartalmazza az 5 db ülés, lábnál lévő szövet és az ajtón lévő kárpit tisztítását.

Opcionálisan kérhető kalaptartó hátsó csomagtartó, stb.

 

autó-kárpittisztítás

Nagyobb járművek, busz kamion 8 sz. családi kárpit tisztítása

Minden esetben egyedi árajánlat alapján történi a kárpittisztítása. Javasolt a járműről az alábbi információkat elküldeni, vagy személyes megtekintést biztosítani .

Kép, ülések száma,  egyéb felületek PL: kárpitozott csomagtartó vagy ülések közötti rész, Cégeknek flotta kedvezmény lehetősége biztosított.  Opcionálisan kérhető teljes takarítás és nanotechnológiás hidegködös fertőtlenítés.

Kárpittisztítás és szőnyeg tisztítás árak és csomagok

Általános tudnivalók : 

Minimum vállalási ár: 13000/cím. Körtöltésen belül ingyenes a kiszállás, külterületekre 2000Ft/cím Pl: Baktó ,Új-Szeged, Hattyas telep stb. 

A parkolási díj: ha van az adott zónában fizetésköteles.

Erős szennyezettség esetén a a prémium csomagot javaslom!

Alap csomag

Mosás gyorsan száradó tisztítószerrel + öblítés

Ülőgarnitúra 2800Ft./személy
Kihúzható rész 2800Ft.
Fotel 3200Ft./db
1sz.ágy,matrac 2 oldal 7100Ft.
2sz.ágy, matrac 2 oldal 12300Ft.
Puff, szék 1500Ft
Szőnyegtisztítás 1400Ft/n.m.
Autókárpit  18000Ft

 

Prémium kárpittisztisztítás

Előmosás enzimbontó tisztítószerrel+ mosás+ fertőtlenítés+ választható parfüm illat.

Allergén mentes környezetbarát kárpittisztítás

Illatanyag mentes, 100% ban növényi hatóanyagú Kárpittisztítószerrel

Ülőgarnitúra 3300Ft./személy
Kihúzható rész 3300Ft.
Fotel 3800Ft.
1sz. ágy, matrac 8500Ft.
2sz.ágy,matrac 14800Ft.
Puff, szék 1800Ft.
Szőnyegtisztítás 1700Ft./n.m.
Autókárpit 22000Ft.

 

Mi a megrendelés módja ? Mennyi idővel előtte kell előtte leadnom megrendelésemet?

Rendelésedet leadhatod Az "időpontot kérek" menüben vagy telefonon.

Rendelésedet munkavégzés előtt legalább 2 nappal előtte célszerű leadni. Mindig a legközelebbi időpontot tudom erre a célra felajánlani ez a nyári csúcs időszakban akár 1 hét is lehet.

Mi a különbség alap és prémium kárpittisztítás között?

Az alap kárpittisztítás csak egy mosásból és öblítésből áll, míg a prémium csomag 4 munkaművelet. előkezelés+mosás+öblítés+fertőtlenítés.

Hogyan tudok fizetni?

Magánszemélyek esetében kézpénz fizetési lehetőség és azonalli utalás áll rendelkezésre. Cégek esetében átutalással is lehet fizetni teljesítés igazolás nyomtatvány kitöltése esetében.

Számlát online vagy postán tudom küldeni.

Honnan tudom meg hogy feláras lessz- e a kárpittisztítás?

Ha erőssen szennyezett célszerű fényképet küldeni a kárpitozott bútorról , A rendelés visszaigazolásakor jelezni fogom amennyibenfeláras kategóriába esik. Ennek mértéke az alap ár 30%-a