matractisztítás

Matractisztítás a higiénikus fekhelyért

Tiszta matrac, jó alvás

Ágybetétből rengeteg félét lehet ma már kapni, mi bármelyik  matrac tisztításával megbirkózunk. Akár levehető huzattal rendelkező huzata van,  vagy akár nem – előlünk egyetlen szennyeződés sem menekülhet!

Nagyteljesítményű, professzionális kárpittisztító gépeinkkel a matracaidat is újjá és illatossá varázsoljuk, mindössze néhány óra alatt.

 Ne csak kényelmes, higiénikus is legyen az éjszakai fekhelyed!

Nyugodtan szeretnéd álomra hajtani a fejed minden este? A matracok sajnos a használat során akkor is szennyeződnek, ha szabad szemmel ezt nem látod rajtuk. Az alvás során a testünkből távozó izzadság mellett rengeteg por és egyéb szennyeződés tör utat magának a matracod belsejébe.

Kis idő elteltével, már nem csak a megjelenő foltok, hanem ezeknek a szennyeződéseknek a nyomán kialakuló kellemetlen szagok is álmatlan éjszakákat okozhatnak számodra. A poratkákról nem is beszélve!

Ha neked is fontos a pihentető és nyugodt alvás, azt javasoljuk, évente minimum 2 alkalommal tisztíttasd ki a matracaid! Ha szállásadó vagy és vendégeid gyakran cserélődnek, ennél is gyakoribb tisztítást javaslunk! Több matrac tisztítása esetén kérj egyedi árajánlatot!

A matractisztítás esetén is igaz, hogy ha valamilyen extrém szennyeződés, vagy folt kerül a matracra, érdemes soron kívül is beiktatnod a matractisztítást, hiszen frissen könnyebben és gyorsabban tudjuk visszaállítani az eredeti állapotot. Míg ha hónapokon keresztül már beleszáradt a folt az anyagba, ez már nem biztos, hogy lehetséges.

Mikor használhatom újra az ágyamat?

A matracot tisztítás után teljes száradásig szellős helyen kell tárolni, az oldalára állítva. Téli időszakban a fűtés szükséges! A teljes száradási idő, kb. 6-8 óra.

Tipp: Ha a tisztítás estéjén már ezen a szeretnél aludni akkor a matrac tisztításhoz mindenképp reggeli időpontot kérj tőlünk!

Minden folt el fog tünni a matracból?

A matracon lévő sárgás barnás foltok bizonyos esetekben csak halványabbak lesznek, de nem tűnnek el teljesen. Ennek oka, hogy a matracban levő kókuszréteg, a testpára vagy egyéb nedvesség hatására elszínezi a külső huzatot. De nyugodj meg! Ez a jelenség nem befolyásolja a matrac higiéniáját!

Imádok friss illatos ágyban aludni!

Kárpittisztítás és szőnyeg tisztítás árak és csomagok

Általános tudnivalók : 

Minimum vállalási ár: 13000/cím. Körtöltésen belül ingyenes a kiszállás, külterületekre 2000Ft/cím Pl: Baktó ,Új-Szeged, Hattyas telep stb. 

A parkolási díj: ha van az adott zónában fizetésköteles.

Erős szennyezettség esetén a a prémium csomagot javaslom!

Alap csomag

Mosás gyorsan száradó tisztítószerrel + öblítés

Ülőgarnitúra 2800Ft./személy
Kihúzható rész 2800Ft.
Fotel 3200Ft./db
1sz.ágy,matrac 2 oldal 7100Ft.
2sz.ágy, matrac 2 oldal 12300Ft.
Puff, szék 1500Ft
Szőnyegtisztítás 1400Ft/n.m.
Autókárpit  18000Ft

 

Prémium kárpittisztisztítás

Előmosás enzimbontó tisztítószerrel+ mosás+ fertőtlenítés+ választható parfüm illat.

Allergén mentes környezetbarát kárpittisztítás

Illatanyag mentes, 100% ban növényi hatóanyagú Kárpittisztítószerrel

Ülőgarnitúra 3300Ft./személy
Kihúzható rész 3300Ft.
Fotel 3800Ft.
1sz. ágy, matrac 8500Ft.
2sz.ágy,matrac 14800Ft.
Puff, szék 1800Ft.
Szőnyegtisztítás 1700Ft./n.m.
Autókárpit 22000Ft.

 

Mi a megrendelés módja ? Mennyi idővel előtte kell előtte leadnom megrendelésemet?

Rendelésedet leadhatod Az "időpontot kérek" menüben vagy telefonon.

Rendelésedet munkavégzés előtt legalább 2 nappal előtte célszerű leadni. Mindig a legközelebbi időpontot tudom erre a célra felajánlani ez a nyári csúcs időszakban akár 1 hét is lehet.

Mi a különbség alap és prémium kárpittisztítás között?

Az alap kárpittisztítás csak egy mosásból és öblítésből áll, míg a prémium csomag 4 munkaművelet. előkezelés+mosás+öblítés+fertőtlenítés.

Hogyan tudok fizetni?

Magánszemélyek esetében kézpénz fizetési lehetőség és azonalli utalás áll rendelkezésre. Cégek esetében átutalással is lehet fizetni teljesítés igazolás nyomtatvány kitöltése esetében.

Számlát online vagy postán tudom küldeni.

Honnan tudom meg hogy feláras lessz- e a kárpittisztítás?

Ha erőssen szennyezett célszerű fényképet küldeni a kárpitozott bútorról , A rendelés visszaigazolásakor jelezni fogom amennyibenfeláras kategóriába esik. Ennek mértéke az alap ár 30%-a